NATUURGENEESKUNDE voor

Mensen

We hebben eczeem, zijn vermoeid, slapen slecht. Symptomen zoals duizeligheid, darmklachten, depressie, brandend maagzuur, hoge bloeddruk en een opgeblazen gevoel zijn klachten die tegenwoordig als normaal gezien worden in onze maatschappij. Ik denk hier anders over en weet dat iedere klacht je iets wil vertellen. Ik zie klachten als ‘richtingaanwijzers’, het is om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen. Als natuurgeneeskundige stel ik, samen met jou, een haalbaar behandelplan op zodat jij, stapje voor stapje, steeds dichterbij een fit en gezond lichaam komt.

Sinds mijn opleiding tot natuurgeneeskundige ben ik altijd bezig met het zoeken naar de oorzaak van klachten. 
Wachten tot de klachten verergeren en uiteindelijk naar een reguliere arts gaan is echter waarschijnlijk de manier waarop u tot nu toe te werk ging. Logisch, dat doen de meeste mensen, dit is (jammergenoeg) nog steeds ‘normaal’ in onze maatschappij.

Ik ben alleen van mening dat het ontzettend belangrijk is om álle klachten en symptomen, hoe ‘klein’ ook, serieus te nemen. Ons lichaam wil ons namelijk wat duidelijk maken, het vertelt dat er een disbalans is. 

Begrijp me niet verkeerd, Ik ben zeker niet tegen de reguliere geneeskunde, maar ik streef naar integrale geneeskunde, een gezonde mix tussen natuur- en de reguliere geneeskunde. Want door eerder aan de bel te trekken kan erger voorkomen worden.

 
Hoe komt het dan dat de natuurgeneeskunde zo weinig bekendheid heeft hoor ik u zich afvragen?
Ik wijd dit voornamelijk aan het feit dat er onvoldoende onderzoek naar wordt gedaan door artsen en wetenschappers. Deels omdat zij de kracht van voeding, een gezonde leefstijl en de ernst van stress onderschatten en deels omdat er in de reguliere geneeskunde veel geld om gaat in onderzoek naar o.a. nieuwe medicatie. En helaas zit er geen verdienmodel achter o.a. de geneeskrachtige kruiden die u zelf in uw eigen tuin zou kunnen plukken. En laat dat nou net één van de natuurlijke middelen zijn waar wij mee behandelen.
 
Ik sta helemaal achter de geneeskrachtige middelen uit de natuur en daarnaast ben ik leergierig en streef ik altijd naar verbetering. Zolang als ik me kan herinneren lees ik dan ook al boeken over verschillende visies met betrekking tot gezondheid.
Sinds het begin van 2023 ben ik gestart met de opleiding tot Orthomoleculaire Therapeut, aan het eind van dit jaar verwacht ik daarvan mijn diploma in ontvangst te nemen.

Als u ook de (kleine) klachten wilt aanpakken om erger te voorkomen of eindelijk eens blijvend van langdurige/terugkerende klachten af wilt komen bent u bij mij aan het juiste adres. Veel voorkomende klachten die ik behandel zijn: astma, fibromyalgie, acné, eczeem, onbalans in de bloedsuikerspiegel, het prikkelbare darm syndroom, depressie, bijnieruitputting, psoriasis, diabetes type II, galstenen, chronische vermoeidheid, overgewicht en auto-immuunziektes. 

 
Onder het kopje werkwijze vindt u meer informatie over de werkwijze tijdens een consult. 

“Niet de arts, maar het
lichaam geneest de ziekte”

– Hippocrates

Meer over mij

Mijn werkwijze

Reviews

Tarieven

Reviews