NATUURGENEESKUNDE voor

Mensen

De meeste mensen vergeten dat het eerste signaal van ziekte niet diabetes, schildkliervergroting, hart en vaatziekten of astma is. De eerste signalen van je lijf zijn: hoofdpijn, hoge spierspanning, nekpijn, uitgeput wakker worden (ook na 8 uur slaap), een opgeblazen gevoel, eczeem, sociale angst, hoge bloeddruk, oorsuizen, buikpijn, onregelmatige menstruatiecyclus, haaruitval, vergeetachtigheid, sluimerende verkoudheid, burn-out en brandend maagzuur.

Samen met jou zorg ik ervoor dat je luistert naar het fluisteren van je lichaam. Dan hoeft het niet te schreeuwen.

We hebben eczeem, zijn vermoeid, slapen slecht. Symptomen zoals duizeligheid, darmklachten, depressie, brandend maagzuur, hoge bloeddruk en een opgeblazen gevoel zijn klachten die tegenwoordig als normaal gezien worden in onze maatschappij. Ik denk hier anders over en weet dat iedere klacht je iets wil vertellen. Het is mogelijk én belangrijk om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen. Als natuurgeneeskundige ga ik met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Ik vertaal de signalen die jouw lichaam probeert te vertellen naar een haalbaar behandelplan. Zodat jij, stapje voor stapje, steeds dichterbij een fit en gezond lichaam komt.

Wanneer we alsmaar kiezen voor een quick fix zoals reguliere medicatie, gaan we voorbij aan het signaal van het lichaam en gaan we gewoon verder leven zoals we al deden. Begrijp me niet verkeerd, Ik ben zeker niet tegen de reguliere geneeskunde, maar ik streef naar integrale geneeskunde, een gezonde mix tussen natuur- en de reguliere geneeskunde. Want door eerder aan de bel te trekken en kleine symptomen serieus te nemen, kan erger voorkomen worden.


Ik leer je weer verbinden met helende voeding en geneeskrachtige kruiden die je zelf in je eigen tuin zou kunnen plukken.

Als je ook de (kleine) klachten wilt aanpakken om erger te voorkomen of eindelijk eens blijvend van langdurige/terugkerende klachten af wilt komen ben je bij mij aan het juiste adres. Veel voorkomende klachten die ik behandel zijn: astma, fibromyalgie, acné, eczeem, onbalans in de bloedsuikerspiegel, het prikkelbare darm syndroom, depressie, bijnieruitputting, psoriasis, diabetes type II, galstenen, chronische vermoeidheid, overgewicht en auto-immuunziektes. 

 
Onder het kopje werkwijze vind je meer informatie over de werkwijze tijdens een consult. 

“Niet de arts, maar het
lichaam geneest de ziekte”

– Hippocrates

Meer over mij

Mijn werkwijze

Reviews

Tarieven

Reviews