werkwijze

Een eerste consult duurt ongeveer 60-80 minuten. Tijdens dit gesprek verzamel ik zoveel mogelijk informatie en bespreken we samen uw visie op voeding.

  • Het doel van het eerste consult is vooral inzicht krijgen: inzicht in waar uw klachten vandaan komen en hoe belangrijk voeding is. Wat helende voeding is en wat juist belastende voeding is. Ik ben er namelijk van overtuigd dat inzicht in wáárom u een verandering maakt ervoor zorgt dat je het volhoudt en weet waarvoor je het doet.
  • Daarnaast bied ik handvatten aan, om zelf stapje voor stapje aan de slag te gaan. We maken samen een stappenplan voor 3 weken met helende voeding en supplementen. Op deze manier kunt u alle veranderingen in een rustig tempo oppakken. Samen met u kijk ik naar wat er haalbaar is. Mijn ervaring is dat u na een aantal dagen bezig te zijn met ‘pure’ voeding al meer in contact komt met uw lichaam. Gezondere keuzes maken zullen daardoor vanzelf makkelijker worden.
  • Ik neem u mee in de wereld van de ingrediënten en geef u een snelcursus etiketten lezen.
  • Binnen 48 uur ontvangt u via de mail het uitgewerkte formulier met alle besproken informatie en het voedingsschema op maat.
  • Na 3 weken plannen we een vervolgconsult om de voortgang te bespreken en een plan te maken voor de komende 2 maanden.
  • Als er in de tussentijd nog vragen zijn is daar altijd ruimte voor. Ook bij het bestellen van de eventuele supplementen zal ik u begeleiden.

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

(15 minuten)

Voor het beantwoorden van algemene vragen, om duidelijkheid te creëren over mijn werkwijze of andere vragen omtrent een eventueel consult.

Reviews